Hinnasto

Koirapäiväkodissa on kolme eri hintaa, kolmelle erilaiselle sopimukselle.

Kuukausikortti

20€ / päikkypäivä
20 päikkypäivää kuukaudessa yhdelle koiralle tai 10 päikkypäivää kuukaudessa saman talouden kahdelle koiralle. Sopii erityisesti pennuille ja eroahdistuskoirille.
Mikäli kuukaudessa on enemmän arkipäiviä, voit ostaa lisäpäivät samaan hintaan tai pitää ne koiran vapaapäivinä. Kuukausikävijän kortin voi maksaa yhdessä tai kahdessa erässä.

Viiden kerran kortti

25€ / päikkypäivä
5 päikkypäivää kuukaudessa. Koirapäiväkodin suosituin kortti.
Viiden kerran korttiin voi myös ostaa yhden ylimääräisen päivän, mikäli kortin jakaa kahdelle koiralle. Jakaessa molemmat koirat käyvät kolmesti. Viiden kerran kortti maksetaan kerralla.

Satunnainen päivä

30€ / päikkypäivä
Yksittäinen päikkypäivä. Voimassa kuukauden ostopäivästä.

Maksaminen

Voit maksaa kortit tai satunnaisen päiväkäynnin joko nettikaupastamme > TÄSTÄ tai maksaa saapuessa kortilla tai käteisellä.
Suosittelemme rekisteröitymään nettikauppaan ja maksamaan kortit sieltä. Silloin pystyt itse seuraamaan maksettuja kortteja, kuitit jää talteen asiakastilillesi ja jatkossa kortteja on helppo ostaa lisää.

Siena syysaamuna

Sopimusehdot

 • Kortti on voimassa kuukauden ajan ensimmäisestä hoitopäivästä eli sopimus voidaan solmia mihin aikaan kuukaudesta tahansa.
 • Maksettu kortti tulee aloittaa kuukauden sisään maksutapahtumasta.
 • Sopimus katsotaan tehdyksi, kun olet sopinut koiran hoitopäivän/hoitopäivät.
 • Peruutus tulee tehdä vähintään 24h ennen sovitun hoitopäivän alkua. Esimerkiki tiistai aamulle sovittu hoitoaika on peruutettava viimeistään maanantaina aamulla. Satunnaisen päikkypäivän ostaja saa rahat takaisin.
 • Peruuttamatta jätetystä satunnaiseta päikkypäivästä veloitetaan päivän hoitomaksu.

Peruutuskäytännöt viiden kerran & 20 päikkypäivän korteissa, jotka lasketaan määräaikaiseksi sopimukseksi:

 • Peruutus tulee tehdä vähintään 24h ennen sovitun hoitopäivän alkua.
 • Peruutettu päikkypäivä siirretään seuraavalle, molemmille osapuolille sopivalle hoitopäivälle
 • Peruuttamaton päikkypäivä huomioidaan päikkypäivänä ja vähennetään kortista
 • Sopimus on määräaikainen eikä sitä voi purkaa kesken sopimuskauden kuin vain erityistilanteissa, jotka yhteisesti sovittu tapauskohtaisesti. Koiran sairastumisen vuoksi purkamiseen vaaditaan eläinlääkärin todistus.

Lisäksi Koirapäiväkoti Giraffilla on oikeus purkaa määräaikainen sopimus, mikäli

 • Koiran todetaan olevan vaaraksi muille hoitokoirille tai ohjaajille
 • Koiran rokotuskortti on näyttämättä. Omistaja on velvollinen pitämään koiran rokotukset ajantasalla myös ensimmäisen hoitopäivän jälkeen.

Koirapäiväkodin henkilökunnan sairastuminen
Mikäli koirapäiväkodin henkilökunta sairastuu ja hoitopäivä joudutaan sen vuoksi peruuttamaan, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Koska kyseessä on kodinomainen ja häkitön paikka, koirien turvallisuuden vuoksi emme hanki sairastumispäiville korvaavaa hoitajaa.
Määräaikaissopimuslaisten kohdalla mahdolliset sairauspäivät siirretään jakson loppuun. Satunnaisen seikkailijan kohdalla voidaan päivä siirtää tai palauttaa hoitomaksu.

Jos asiakas ei nouda koiraansa koirapäiväkodin sulkeuduttua (klo 16), on Koirapäiväkodilla oikeus laskuttaa ylimääräisestä ajasta, alkaen 10€/30min. Pienistä myöhästymisistä, jotka on ilmoitettu etukäteen ja yhdessä sovittu, ei peritä maksua.
Jos asiakas ei nouda koiraansa ennen klo 21, on tuolloin Giraffic Park Oy:llä oikeus viedä koira/koirat löytöeläintaloon. Tästä aiheutuvista kuluista vastaa asiakas ja Giraffic Parkilla on oikeus periä tilanteesta aiheutuvat kustannukset.

Vahinko & vastuu

Mikäli omistajaa tai sovittua yhteyshenkilöä ei tavoiteta, on hoitajalla oikeus vielä koira eläinlääkäriin akuutissa ja eläinlääkäriä vaativassa tilanteessa.

Mikäli vahinko on koiran tai omistajan aiheuttama
Kaikista vahinkoon liittyvistä kuluista vastaa asiakas ja Koirapäiväkodilla on oikeus periä tilanteesta aiheutuvat kulut (kuten eläinlääkärille soittaminen, matkakulut).

Mikäli vahinko on hoitajan aiheuttama
Ensisijaisesti käytetään aina lemmikin omaa vakuutusta. Mikäli sellaista ei koiralla ole, on Giraffic Park Oy:llä vastuuvakuutus. Koirapäiväkoti Giraffi / Giraffic Park Oy vastaa vain aiheuttamistaan vahingoista päiväkotipäivän aikana.

Giraffic Park oy ei ole vastuussa, mikäli koira kuolee vanhuuttaan tai olemassa olevaan sairauteen hoidon aikana eikä korvaa mahdollisia sairauksia tai vahinkoja, jotka eivät ole tulleet esille hoidon aikana.

Koirapäiväkodilla on oikeus periä koiran omistajalta todelliset kulut, mikäli hoitoon tuotu koira on sairas ja aiheuttaa muiden koirien sairastumisen. Omistaja takaa, että koira on Päiväkotiin tullessaan terve. Jos epäilet koirasi tilannetta, konsultoi eläinlääkäriä.

Jos koira karkaa hoidon aikana, hoitajalla on valtuus lunastaa koira takaisin löytöpaikasta, ellei toisin sovita asiakkaan tai asiakkaan yhteyshenkilön kanssa.
Jos karkaaminen on sattunut hoitajan vahingosta, Giraffic Park Oy on vastuussa mahdollisista kustannuksista.
Jos hoitajalla ei ole ollut mahdollisuutta vaikuttaa karkaamiseen, esimerkiksi hihnan katkeamisen, valjaista pakoon pääsemisen tai pannan irtoamisen vuoksi, asiakas on itse vastuussa mahdollisista kustannuksista. Huolehdi, että koirallasi on turvalliset ja sopivat välineet ulkoiluun.

Tärkeintä on kuitenkin hyvä suhde Koirapäiväkodin, koiran ja omistajien kesken. Pyrimme olemaan mahdollisimman joustava eri tilanteissa, joten ota reilusti yhteyttä ja kysy, jos jää kysyttävää